Circulair Friesland ontdekte: It's all about storytelling

Circulair Friesland ontdekte: It's all about storytelling

Elk succesverhaal verdient een podium!

Circulair Friesland brengt bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties samen en ondersteunt hen om een circulaire economie te realiseren. Het doel van de samenwerking tussen meerdere partijen is om de werkgelegenheid en economische groei te bevorderen. Diverse succesverhalen bevestigden de meerwaarde van Circulair Friesland. Tijd voor een welverdiend podium!

Storytelling

De bouw van zo’n podium – een nieuwe website – was een uitgelezen kans om de vereniging een nieuw gezicht te geven. De wens die samenhangt met zo’n nieuw gezicht is om binnen 3 jaar een vermaard Circulair Friesland te zijn, door het uitdragen van de vele succesverhalen. ‘It’s all about storytelling’. Daar moeten wij wat mee, klonk het uit de vergaderzalen van Circulair Friesland. Maar voordat we het podium opgaan, moeten we zelf ook een ijzersterk verhaal hebben.

Samen digitaal: Concept7 & Ten Stripes

Aan Concept7 de vraag om een nieuwe én effectieve website te ontwikkelen. Kwalitatief onderzoek vormde de basis voor een sterke positionering, waarmee antwoorden werden gegeven op vragen als: wanneer is iets ‘effectief’, hoe ervaart men Circulair Friesland en wat zijn hun wensen en behoeften? Vervolgens heeft Ten Stripes een websiteanalyse gedaan en beide onderzoeksrapporten gebruikt voor het formuleren van een ijzersterk verhaal, missie, visie en propositie.

Heb jij een ijzersterk verhaal? Welke podia zet jij in om je verhaal te verspreiden?
Neem contact op met Het Hoofdkantoor en wij denken graag met je mee.